Despre Alphahouse Imobiliare

La Alpha House Imobiliare construim relații pe termen lung, care ne permit să oferim consultanță personalizată la nivelul cerințelor de pe piața imobiliară .

Credem că interacțiunea personală este o parte esențială a asigurării faptului că fiecare client se potrivește cu proprietatea care răspunde nevoilor sau cerințelor sale atat comerciale cat si rezidențiale.

Având în vedere desfășurarea activității noastre în locații unde clienții noștri au nevoie de noi, oferim un serviciu complet, care este avansat atât la nivel local, național și internațional . Credem că agenții noștri plin de inspirație oferă în mod natural servicii excelente și dedicate clienților, asigurându-vă faptul că experiența dumneavoastră cu noi va fi una excelentă

Aveți o proprietate de vânzare?

Impreună cu Alpha House Imobiliare, puteți avea încredere că proprietatea dumneavoastră care este destinată vânzării va fi prezentată tuturor cumpărătorilor corespunzatori cerințelor dumneavoastră.

Gestionăm vânzarea proprietății dumneavoastră cu grija pe care o merită, garantând faptul că fiecare decizie maximizează valoarea acesteia și asigură un proces fără probleme de la început până la sfârșit.

Contactați agentul dumneavoastră pentru a accesa o serie de potențiali cumpărători interesați de proprietăți aflate spre vânzare.

Vă gânditi să vă închiriați proprietatea?

Lăsați-vă proprietatea să lucreze pentru dumneavoastră și descoperiți cât de simplu poate fi să lucrați cu un partener de încredere. Agenția noastră imobiliară este specializată în servicii de închiriere ocupâdu-se de tot ce aveți nevoie (respectând nevoile dumneavoastră) , de la promovarea locuinței dumneavoastră și a contractelor de închiriere, până la potrivirea cu chiriașii ideali. Vom gestiona procesul de la început până la sfârșit.